Co sadzicie o tej "pozycji"?
Nie mam nic do tego pana który prowadzi spikerkę w hali ,ale wg mnie na spikera się nie nadaje.Wczorajsze (i nie tylko) jego pomyłki oraz sposób prowadzenia spikerki pozostawia wiele do życzenia.Nie dziwiła mnie więc irytacja jednego z kibiców.Spikerkę prowadzi się dla ludzi a nie dla samego siebie!A juz beznamiętny sposób przedstawiania składów zespołow i obsady sędziowskej dopełnił tylko mojej czary goryczy.Panie spikerze- nie jest Pan sam w hali na meczu!
Dobór muzyki w trakcie przerw i w czasie oczekiwania na mecz tez moim zdaniem nie jest zbyt trafny.Trzeba dobrać taką muze aby widzów porwała trochę do zabawy,a tym samym rozruszała towarzystwo na trybunach.
Spiker to moim zdaniem za duże słowo w stosunku do tego pana. Ten " gadacz " to smutny kabareciarz u którego przekręcanie nazwisk i podawanie sprzecznych informacji ( jeżeli je w ogóle podaje ) jest na porządku dziennym. To usypiacz i nie wiem po co go trzymają.
Rolbista
No ten koleś jakby to powiedzieći jest taki dziwny I mróczy pod nosem
Czasami zdrza mu sie nawe mlasnąć. Ale nigdy nie zapmne jak powiedzial nazwisko trenera Słowak.......iewicz. Moze by zrobić jakis casting na spikera i zarazem shomena który porwal by ludzi do zabawy. Taki koleś byl na meczu siatkówki.
Moim zdaniem najlepsi spikerzy powinni byc:
1 Grzegorz Michalewski- Ktory swietnie spikerowal mecze z TORSANU
2 ten facet co spikerowal mecz na otwarcie hali Arena Polska - Wegry
wedlug mnie najlepsi spikerzy
Spiker na meczu siatkówki nie był z Sanoka, ponieważ słusznie się obawiano że miejscowy nie sprawdzi się, wyobraźcie sobie naszego " gadacza " podczas transmisji telewizyjnej, toby były dopiero jaja . Z tym castingiem to wcale nie głupie, pod warunkiem że komisja nie byłaby głucha.